Sortida a La Granja

12-04-2018,

Benvolguts pares,

El Divendres 8 de Juny anirem d’excursió a la Granja Escola La Perdiu, de Cabanes, per conèixer els animals de la granja i el seu habitat. Serà una sortida de tot el dia.

En aquesta ocasió, poden venir els nens i nenes amb UN ACOMPANYANT, per a les famílies que vulguin venir a la sortida. Per als infants que venen sense acompanyant, les educadores de la Llar serem les que acompanyarem i ens  farem càrrec dels infants durant tot el dia.

Marxarem de la Llar en autobús a les 9h:15 del matí i tornarem cap les 16:30h.

Un cop arribats allà farem la visita a les instal·lacions de la granja, dinarem i després de descansar i de fer migdiada (els que ho necessitin), farem un petit taller de galetes.

En el preu de la sortida hi ha inclòs l’iva, però no hi ha dinar (l’heu de portar de casa amb una carmanyola tan pels nens com per als acompanyants).

Per tant, ens aniria bé saber quins nens i nenes i quin nombre d’acompanyants vindrà a la sortida per tal d’anar-ho organitzant.

Aquesta granja-escola està preparada per rebre infants d’aquestes edats. Hi ha monitors i lloc per fer migdiada. Podeu visitar la granja-escola a www.granjaescola-laperdiu.com

Preu nens: 15 euros

Preu adults: Gratuït

Autobús: a càrrec de l’ajuntament

Data límit pagament: 30 d’Abril (en efectiu a l’escola)

 

Moltes gràcies,

Llar Infants Rodamons